TF SP vēlēšanu rezultāti

  • Posted on November 8, 2011 at 18:52

TF SP vēlēšanās piedalījās 71 students.

Saraksts MĒS ieguva 6 mandātus ar 42 balsīm.

Saraksts “Teoloģijas fakultāte” ieguva 4 mandātus ar 29 balsīm.

TF SP jaunais sastāvs ir (pa partijām pēc balsu saņemšanas dilstošā secībā):

1. A. Puiķe

2. G.  Rēboks

3. E. Rozentāle

4. D. Alksnis

5. L. Paula

6. A. Butkus

7. I. Rode

8. N. Sakss

9. L. Akmens

10. A. Sinka

3 Comments on TF SP vēlēšanu rezultāti

  1. students 1 says:

    Šodien dzirdēju, ka Atis Sinka izgāzīšos šos vēlēšanu rezultātus. Vai tas būs spēkā arī tagad vai ja viņš netiktu TF SP?

  2. bakalaurs says:

    Kārtējā melnie meli, Atis nav neko sliktu nevienam darījis un man kā viņa kursa biedrenei ir tikai labas atsauksmes par viņu, kaut jāsaka, ka vēlēšanas ar Daces T. intrigu un stāvēšana un cepumu dalīšana pie urnas bija mazliet aizdomīgi un meta ēnu uz vēlēšanu norisi. Prieks, ka cilvēki nava naivi un netic nepatiesai nomelnošanai, žēl, ka tik jauks cilvēks tiek padarīts par grēkāzi, bet tāpat notika ar Jēzus.

  3. riidziniece says:

    Dievs visu to redz, kurš ko ir vai nav sliktu darījis! Es uzskatu, ka Atim ir ļoti daudz neizdarīties darbi kā TF SP priekšsēdētājam, kā viņš to pats atzina, viens no tiem ir nesastrādāšanās ar LU SP.

    Tas ir kā definē “intrigas”? Ja tā ir patiesības nešana gaismā un informācijas pieejamība visiem – pilnīgi piekrītu!
    Cepumi bija domāti vēlēšanu komisijai(īpaši tiem, kas nebija no TF), kuriem visu dienu bija jāsēž pildot savus pienākumus! Nevienam studentam cepumus es nepiedāvāju! Tas, ka TF studenti ņēma, kas iet garām – ko man bija teikt nedrīkst? Pat vienā brīdī aiznesu prom cepumus, kad paši studenti sāka apēst… Manuprāt, tas bija tikai pieklājīgi cilvēkiem no malas(ne no TF) izrādīt viesmīlību, kas pie teologiem bija atnākuši pirmo reizi! Radot labu iespaidu!

    Tā tiešām ir intrigu vērpšana un manis nomelnošana, 🙁 ka es kko itkā sakot, ko neesmu teikusi un darot, ko neesmu darījusi (“… piedod tiem, jo tie nezina, ko tie dara!”)

Leave a Reply