“Mēs”

  • Posted on October 31, 2011 at 21:07

Šogad 8. novembrī 12:00 – 18:15 LU Teoloģijas fakultātē notiks TF Studentu Pašpārvaldes vēlēšanas. Vēlēšanās piedalīsies divi saraksti.

Vēlos iepazīstināt ar saraksta “Mēs” 8 kandidātiem (laika gaitā saraksts tiks papildināts ar kandidātu foto). TF SP pavisam ir 10 vietas, ko mums ir iespēja ieņemt ar TF studentu atbalstu.

Mēs esam gatavi strādāt jums – TF studentu labā!

Dāvids Alksnis (Bakalaura stud. prog.)

Agnese Butkus (Bakalaura stud.prog.)

Laila Paula (Bakalaura stud. prog.)

Agnese Puiķe (Bakalaura stud. prog.)

Enija Pohomova (Bakalaurs stud. prog.) Guntars Rēboks (Maģistra stud. prog.)

Elīna Rozentāle (Maģistra stud. pr.)

T r e i g u t u Dace (Bakalaura stud. prog.)

Aicinu ikvienu studentu balsot par mums: – jo MĒS esam no dažādiem kursiem un studiju līmeņiem! – jo mūsu saraksts ir atvērts otram sarakstam ar 2 vietām, ja gadījumā jūs atbalstīsiet mūs un MĒS uzvarēsim vēlēšanās TF SP ! – jo otrā sarakstā ir vairāk kā 10 cilvēki!  – jo mums ir skaidrs rīcības plāns komandai!  – utt.

Ko MĒS piedāvājam?

  • Paturēsim visu labo, kas ir bijis līdz šim!

+ mums ir 2 vietas otrajai partijai, ja jūs „Mūs” ievēlēsiet

+ veidot VĒL mājīgāku, atpazīstamāku, studijām atbilstošāku vidi

+ pārstāvēt un darboties studentu interesēs akadēmiskos, sociālos un kultūras jautājumos

+ rīkot studentu konferenci – „Teoloģijas melnie plankumi Latvijā”

+ mājas lapas izveide studentu zinātnisko darbu publikācijām

+ publisko lekciju cikli, kas vairotu studentu interesi par TF

+ „Studentu telpas” sakārtošana un labiekārtošana

+ realizēt kursu piedāvāto projektu

+ mācību ekskursijas

+ sponsoru piesaiste

+ iesaistīties internacionālās programmās, piemēram, tutoriumu sistēmu u.c.

+ organizēt Amnesty International ikgadējā pasākuma Letter Writing Marathon Latvijas grupu

Mēs esam “MĒS”! Tie paši studenti, kas gatavi atbildīgi, radoši strādāt, lai visiem ir labi!
Kaut kas nav lāgā? Meklē palīdzīgu roku vai dzirdīgu ausi?

Balso par “Mēs”!

Risināsim kopā!

10 Comments on “Mēs”

  1. students says:

    kāpēc nav nekāda informācija par otru sarakstu šajā blogā? vai tas nepieder pie demokrātijas, ka jāsniedz informācija par abiem sarakstiem?

  2. riidziniece says:

    Man pietiek noņemties ar mūsu saraksta idejām un priekšvēlēšanu kampaņu!
    un es pat nezinu, kas ir otrajā sarakstā, jo tas nekur netika publiskots!

  3. students says:

    Ja šis blogs, kas ir domāts http://blogi.lu.lv/tfstudenti/about/, tas ir – TF studentiem, tad uzskatu, ka būtu visai korekti ievietot informāciju par gaidāmajām vēlēšanām un katru sarakstu, kas startē. citādi neuzskatu to par TF studentu blogu, bet par kārtējo Treiguru Daces privāto blogu zem TF studentu izkārtnes.

  4. riidziniece says:

    Šo blogu es, Treigutu Dace, izveidoju pirms pāris gariem, kad sāku studēt! Laipni aicināti bija visi šajā blogā rakstīt! Es un vēl pāris studenti te ir darbojušies, manis pamudināti! Un tieši tā, ar laiku šis blogs kļuva par manu personīgo blogu! To taču var redzēt pēc ielaktajiem rakstiem.
    Vai tad es neesmu TF studente? Un vai tad šeit nav vēl pāris bez manis TF studenti, kas ir TF studenti?
    un vēl… šis blogs ir reģistrēts uz manas studentu identifikācijas! Jā, šis blogs ir manis veidots, kur var rakstīt citi studenti un to arī ir darījuši! Lai gan atsaucība nav bijusi liela līdz šim!
    Un es neuzskatu, ka man blogā, kas domāts Ikvienam studentiem, man ir jāliek un jārūpējas par konkurentu pirmsvēlēšanu kampaņu! Šādam sarakstam bija jābūt TF pie ziņojumu dēļa jau oktobrī! Lūdzu, vērsties pie otra saraksta attiecīgajām personām!

    Šis ir pēdējais mans komentārs, anonīmajam teoloģijas studentam, kuram patīk veikt nomelnošanas kampaņas 🙁 Ja diskusiju gribi turpināt, lūdzu, atklāj savu identitāti!
    Tas nav labs tonis runāt anonīmi!

  5. student says:

    Ja kāds no otra saraksta būtu publicējies kko šajā blogā agrāk – saraksts tiktu publicēts(lai gan ar sakostiem zobiem)! Bet tagad tas būtu, kā izmantot Treigutu Daci!
    Citi kārtējie Dace blogi ir:
    http://nopagrabstava.wordpress.com/
    http://dassy-dassy.blogspot.com/
    http://manapusite.wordpress.lv/
    🙂

  6. Guntars says:

    aiz slēpta vārda izdevīgi runāt…

  7. Guntars says:

    un piekrītu anonīmajam. Ja tas ir LU blogs, tad būtu jāiepazīstina arī ar otru sarakstu.

  8. student says:

    Lu blogu var uztaisīt jebkurš students: http://blogi.lu.lv/
    un man tiešām šo blogu nesagādā problēmas pārsaukt TFstudenteDT, jo kurš te visus šos gadus ir darbojies? Tam vnk var uzspļaut? Iesniedziet kādu rakstu un tad kko prasiet!

    Varat taisīt savu blogu, ielikšu linku pie citiem linkiem! Nav problēmas!

  9. students says:

    Tas, kam vēlējos pievērst uzmanību, ir sekojošais:
    1)ja šo blogu pozicionē kā LU TF studentu blogu, kā to var arī saprast pēc http://www.teologija.lv „noderīgajām saitēm”, tad informācijas pasniegšanai vismaz studentu pašpārvaldes vēlēšanu sakarā bija jābūt ne tik tendenciozai, izceļot tikai savu „teoloģisko partiju”.
    2)ja tas tomēr ir Treigutu Daces privātais blogs, tad atvainojos, ka iebridu šeit, tomēr ieteiktu nomainīt mānīgo bloga nosaukumu.

  10. aits siksna says:

    Es esmu vienīgais, kuram būt par kandidātu uz vadītāja amatu!
    Kā vispār šitā studentu pārstāve, saukta par Treigutu Dace uzdrīkstas veidot savu sarakstu, kur pielūdz viņu, nevis mani! Kāpēc vēl kāds ir iesniedzis kandidātu sarakstu, mani neinformējot! Kāpēc citi kandidāti tikai informēja vēlēšanu komisiju par savu vēlmi piedalīties vēlēšanās, bet man neko neteica?
    Nebalsojiet par viņiem!
    Jums visiem ir jāpielūdz un jāseko tikai man! Jo es divus gadus jau esmu vadītāja godā un vēl gribu! Zinu, ka pirmais kurss ir ‘manējais’! Ar pirmajiem es kruti sadzēru reiz pēc ekskursijas! Es vienīgais protu jūs skaisti teikt, ka viss ir lieliski! Es esmu labais! Es protu izlikties, ka labi strādāju citu labā un mīlu cilvēkus! Vēl man sanāk izmantot citu padarīto savā labā…un protu jauki pasmaidīt un pliku “paldies” pateikt! Man ir tik daudz nepadarīto darbiņu iekrājies šais divos gados, bet tas jau sīkums! Visiem tādi ir! Galvenais ir skaisti parunāt, lai citi neuzzina, ka kaut ko neesmu izdarījis! Un kuru uztrauc, ka piecu ekskursiju vietā tikai divas ‘sabīdīju’? Un vispār, kuram ta gribas uz tām ekskursijām braukt?
    Es tik daudz esmu darījis citu labā…krekliņus pasūtīju gadu atpakaļ…, Rīgas svētku laikā laivu braucienu noorganizēju – vai es vainīgs, citiem tas laiks nepatika?
    Neesiet taču muļķi – balsojiet par mani!
    Es par tikai vienu saraksts un vienu kandidātu! Tad jau mani arī ievēlēs, jo alternatīvas tak nav….

    Žēl, ka tas otrais saraksts nav mani slēptie sabiedrotie! Tad ievēlēšana garantēta. Vispār! Es jau nu nevienam neteikšu, ka vēlēšanu komisijai bija jāizliek pie ziņojumu dēļa vēlēšanu laiki jau nedēļu atpakaļ, par sarakstiem vispār nerunājot! Un kuru tas interesē, kurš ir manā sarakstā…
    Ceru ka konkurenti nepateiks vēlēšanu komisijai, ka savlaicīgi ir jāsagatavo biļeteni vēlēšanām!
    Es jau nevienam neteikšu, ka pašam slinkums ar rakstīšanu ņemties. Pirms tam studentu bloga nebija, nu kāpēc tagad vajag? Un kā vēl uzdrīkstās rakstīt, ka pārstāv TF studentiem? Nu kā viņa tā drīkst?
    Kāpēc tai Dacei vajag tajos blogos tik daudz rakstīt. Un kāpēc pēkšņi viņa neļaujas tik par mani TF blogā rakstīt! Viņa nu gan ir .aita!
    Es viņu varētu izslēgt no TF studentiem!
    Vēlu viņai veiksi vēlēšanās! Un atvainojos…

Leave a Reply